Producten

Materialen

Schoonmaakmiddelen

Comfort Plus
Schoonmaak producten

Of het nu om reiniging van interieur, sanitair of vloeren gaat, bij ons vindt u een breed gamma aan professionele schoonmaakproducten. De schoonmaakmiddelen die wij aanbieden zijn geproduceerd op basis van jarenlange praktijkervaring en gespecialiseerde kennis van onze specialisten. Dat betekent dat deze middelen u uiteraard verzekeren van topkwaliteit en dat vertaalt zich direct met een krachtig resultaat. Deze efficiëntie maakt de middelen uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

image align left

We zijn ons bewust van de impact die een bedrijf heeft op het milieu. Wij verbinden ons ertoe te werken aan een efficiënt beleid inzake het vermijden van milieuschade: Onze medewerkers krijgen specifieke opleidingen en informatie over milieusparende schoonmaaktechnieken. Ze zijn ook gekend met het correct doseren van de producten. In onze comfortpakketten zitten ecologische, maar ook milieuverantwoorde producten die elk facet van de schoonmaak bereiken. Zo hopen wij het verschil te maken voor onze planeet.

Schoonmaakartikelen

Comfort All-in

Goede schoonmaakartikelen zijn het halve werk! Deze producten zijn van bekende merken als Vileda en Vikan. Merken die hun strepen dubbel en dwars hebben verdiend binnen de schoonmaakbranche. Zo waarborgen de artikelen niet alleen een hoge kwaliteit, maar zorgen ze ook dat er ergonomisch en efficiënt kan worden schoongemaakt. En dat maakt deze artikelen een geweldige aanwinst.


Kenmerken der kwaliteitswerken
 • werkwagens
 • poetsdoeken
 • vloertrekkers
 • vloerschrapers
 • stofwismateriaal
 • mopgereedschap
 • schoonmaakpads
 • microvezeldoekjes
 • schoonmaakmoppen
 • schoonmaaksponzen
 • ...

Dispensers

Handdoeken

Handdoekdispenser

Deze zijn eenvoudig te onderhouden en bij te vullen met de papieren handdoeken van uw voorkeur. Daarom bieden we u ook bijbehorende handdoeken, die stuk voor stuk garant staan voor optimaal gereinigde en snel gedroogde handen.

WC papierhouder

Wc papierdispenser

De WC-papierdispensers waarborgen steeds een optimaal gebruiksgemak voor zowel de bezoekers van het toilet, als voor de professionele schoonmaker. Zo zijn de dispensers eenvoudig te gebruiken en is het onderhoud en bijvullen met nieuw toiletpapier in een enkele handomdraai gedaan.

Zeep

Zeepdispenser

De zeepdispensers zijn zo ontworpen, dat ze altijd de meest efficiënte dosering van zeep geven. En omdat iedere zeepdispenser is vormgegeven met een fraai en tijdloos design, leveren ze een onmisbare bijdrage aan de verzorgde uitstraling van de ruimtes binnen uw bedrijf.

Poetsdoeken

Poetsdoeken dispenser

Voor deze professionele dispensers zijn uiteraard poetsdoeken van hoge kwaliteit verkrijgbaar. Of u nu oppervlakken wilt ontvetten of het vuil er simpelweg van af wilt vegen: al deze poetsdoeken staan garant voor een snelle en hygiëniscahe reiniging.