Over ons

Leer ons beter kennen

Professionele schoonmaak kost al snel veel geld - en daarom kiezen veel zelfstandigen ervoor om deze taak niet uit te besteden... Facility Team doet daar NIET aan mee! Omdat wij een jong en dynamisch team zijn, zijn wij immers in staat onze diensten aan een zéér scherpe prijs aan te bieden. Ook wanneer u reeds aangesloten bent bij een ander schoonmaakbedrijf, durven wij beweren dat wij ons kunnen onderscheiden wat betreft prijzen, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Bij ons kiest u immers zélf uw poetsmedewerker. Hiervoor hebben wij een specifieke procedure uitgedacht. Bij ons is het immers mogelijk een proefperiode te krijgen, waarin u niet gebonden bent aan een contract.

Onze visie

Waarden en normen
  • Toekomstgericht

    Wij bewegen mee met de veranderende behoeften van uw organisatie. Alsook engageren wij ons dagelijks om onze beloftes écht waar te maken.

  • Menselijkheid

    Boven alles willen wij de persoonlijkheid van onze medewerker respecteren en bevorderen. Omdat onze medewerkers ons visitekaartje zijn, hechten we veel belang aan een evenwichtig beleid.

  • Deskundigheid

    Alle personeelsleden van Facility Team zijn deskundig binnen hun functie. Als bedrijf bieden wij de mogelijkheid deze kennis en vaardigheden te onderhouden en te optimaliseren.

Waarom kiezen voor Facility Team?

Wij willen u alle mogelijkheden van een grote schoonmaakorganisatie bieden, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een familiebedrijf. Samenwerken is voor ons immers veel meer dan enkel een dienst verlenen.
Daar is de volle inzet van gemotiveerde en betrouwbare vakmensen voor nodig! Handen uit de mouwen, maar het verstand er volledig bij! Wij zoeken actief mee naar oplossingen die u écht helpen. Onze ervaring leert ons dat elke klant uniek is en bijgevolg een unieke aanpak verdient... Voortdurend zijn wij op zoek naar verbetering om tegemoet te komen aan uw wensen, met het oog op een langdurige samenwerking.

De sleutel tot uw comfort

Onze medewerkers

Wij zorgen voor continuïteit met vaste en goed opgeleide medewerkers. U weet steeds wie er komt, en dat die persoon weet wat er gedaan moet worden en wat uw specifieke wensen zijn. Natuurlijk genieten onze schoonmakers ook wel eens van hun verdiende vakantie...

Na overleg met u, kunnen wij zorgen voor een invaller die bekend is met het werkprogramma en uw wensen. Desgewenst voorzien wij zelfs een backup-systeem, waardoor u steeds dezelfde vaste invaller krijgt.

Professioneel schoonmaken mag niet worden onderschat. Het is een vak en dat vak moet je leren. Daarom steken we veel tijd en energie in het opleiden van onze medewerkers. Zo bent u verzekerd van deskundigheid op elk niveau.

Mensen die werken met kennis, inzicht en plezier.
Maar vooral: met oog voor detail.